By clicking "Accept All Cookies", you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.
The store will not work correctly when cookies are disabled.
Course 1 Paua Bay, Sauvignon Blanc, Marlborough, New Zealand หอยแมลงภู่อบซอสไวน์ขาวนิวซีแลนด์ ซอสไวน์ขาวนิวซีแลนด์ l มะเขือเทศหั่นเต๋า l ต้นอ่อนถั่วลันเตา Course 2 Chateau Capendu La Comelle, AOP Corbieres, Syrah, France ชีสทาร์ตนมแพะ แยมหัวหอม l ลูกฟิก l น้ำสลัดงาสไตล์ฝรั่งเศส
Course 3 Elysian Springs, "Sring Lamb", Syrah, Australia นื้อสันในออสเตรเลีย มูสมะเมือม่วงรมควัน l บีทรูท 2 อย่าง l ซอสไวน์แดงเอสเพรสโซ่
Course 4 Ricossa, Moscato d'Asti DOCG, Piedmonte, Italy ทิรามิสุ บิสกิต Savoiardi ชุบเอสเปรสโซ l ราสเบอร์รี่ซอส l ดาร์กช็อกโกแลตเชอร์รี่